5 Mayıs 2012 Cumartesi

Gün 36: Migren


18 yaşımdan beri migren ağrıları çekiyorum. Bilenler bilir, kabus gibidir. Bugün sabahtan yakaladı beni hala etkisi altındayım. Dukan'a başladığımdan beri ilk defa bu kadar şiddetli oldu. 

Çok uyumak ya da az uyumak, fazla ışık, loş, şarap, az yemek, aç kalmak, ağır koku, sigara dumanı bildiğim ve bende migrene yol açan nedenler. Ama yine de engellemek mümkün değil. 

Bugünlük bu kadar, gidip karanlıkta yatmaya devam. 

6 yorum:

  1. Geçmiş olsun Defnecim, Dukan diyetinin atak ewresinde daha çok etkilediğini biliyorum bende umarım kendini daha iyi hissedersin en yakın zamanda :)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar dayanılmaz bişey olduğunu çekmeyen bilemez. migrenin varken diyet yapmak cesaret işi tebrikler. ben öğün atlasam hemen tutuyor migrenim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aç kalmadığım için genelde sorun olmuyor ama bu sefer fena tuttu.

      Sil
  3. MERHABA BENDE YAKLAŞIK 17 YAŞIMDAM BERİ MİGRENLE UĞRAŞIYORUM ŞUAN 35 YAŞINDAYIM VE ÇOK ŞÜKÜR O İLLETDEN KURTULDUM BURDA İLAÇ YADA BAŞKA BİŞEYİN REKLAMINI YAPMIYORUM SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA İSTESENİZ BİR DR.VAR SİZE ONUN BİLGİLERİNİ VEREBİLİRİM MAİL ADRESİM serpild.b@mynet.com İNANIN KURTULDUM O KADAR İLERLEMİŞTİKİ ARTIK HER HAFTA SONU HASTANEYE KAALDIRILIYORDUM BU DR.MUAYENE ÜCRETİDE ÇOK UCUZ VE VERDİĞİ İLAÇTA AYNI ŞEKİLDE BEN SONUÇ ALDIM TEYZEM SONUÇ ALDI VE MİGRENLİ KİMİ DUYUYORSAM YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM SEVGİLER

    YanıtlaSil