6 Mayıs 2012 Pazar

Gün 37: Çirkin Kadın Yoktur: Gaby Solis


Desperate Housewives dizisinin Gaby Solis karakteri bence ev hanımları arasındaki en eğlenceli karakter. Eski bir model olan Gaby, dizinin geçtiği Wisteria Lane’deki en güzel giyinen, kendine iyi bakan, koşarken bile bakımlı ve güzel bir kadın.

Bu aralar dizini eski bölümlerini izliyorum canım sıkıldıkça. Yoğunluktan 4 ve 5. sezonlarını seyredememiştim. 5. sezonu seyrederken bir de ne göreyim: bizim güzel ve bakımlı Gaby gitmiş yerine iki çocuk doğurduktan sonra kilo almış, saçını bile taramayan, bol penyelerden başka bir şey giymeyen bir kadın gelmiş. Kocasının birden bire kör olması ve maddi sıkıntıları da bu durumun sorumlusu elbette. Biraz kilo alıp eski görünümünü yitirince beden dili bile değişmiş, o kendine güvenen, alımlı, hoş kadın gitmiş, silik, süklüm püklüm bir kadın gelmiş sanki yerine.

Uzun lafın kısası; çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. 


4 yorum:

  1. katılıyorum :D
    hayranım o kadına ne kadarda güzel değil mi? ben çok seviyorum bu diziyi 8 sezonu soluksuz izledim ne yazıkki bu son sezonuymuş son 3 bölümüm kaldı öyle üzgünüm ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel, sevimli ve doğrucu halleri de pek hoş. Bittiğini yeni öğrendim ve üzüldüm açıkçası.

      Sil
  2. internette gezerken buldum blogunuzu. Ben de 1 haftadır Dukan diyeti yapıyorum. Yazdıklarınız beni de ifade ediyor. işsizim kiloluyum ve mutsuzum. birden aklım başıma geldi ve bu diyete başladım 7. günümdeyim ve kendi blogumdan da yediklerimi,yaptıklarımı paylaşıyorum bir yararım dokunur diye.
    Sanırım diyete başlamaya karar vermek en zoru. Sizde bunu çok güzel bir dille ifade etmişsiniz. Tebrik ederim sizi ve bol bool sabırlar dilerim.
    Yolumuz açık olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayattaki diğer şeyler kötüye giderken düzeltebileceğimiz bir tanesi, kilo, ile uğraşmak çok akıllıca. Başarılı oldukça da mutlu oluyoruz, benim şu an hayattaki en büyük motivasyon kaynağım verdiğim kilolar.
      Size de başarılar dilerim.

      Sil