20 Mayıs 2012 Pazar

Gün 51: Zorunlu Ara


İşten ayrıldıktan sonra bir süre çalışmayı düşünmediğimi yazmıştım. Sürekli bir iş değil ama beni heyecanlandıran 3-4 aylık bir proje teklifi aldım ve yarın başlıyorum. Çok ani gelişti her şey ben de çok şaşkınım. Hafta sonları da dâhil yoğun bir çalışma temposuna giriyorum Dolayısıyla günlüğe her gün yazmam mümkün olmayacak. Dukan’a tabi ki devam ama deneyimlerimi ancak fırsat buldukça yazabileceğim artık.

Blogu okuyan, beni destekleyen, deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. 

6 yorum:

  1. merhaba, bloğunu bi saat önce falan keşfettim ve zevkle okudum yazdıklarını:) ve acayip motive oldum sayende, sanırım ben de başlayacağım dukana. fakat merak ettiğim şu; çalışma hayatıyla nasıl gidiyo diyet, ne durumdasın? keşke ara sıra da olsa girip yazabilsen.. sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışma hayatıyla da gayet iyi gidiyor, kahvaltıyı yanımda taşıyorum. Detayları bugün bir yazı yazıp anlattım. Umarım ilham vermişimdir. Sevgiler.

      Sil
  2. Uzun zamandır yazmıyorsun. Merak ediyorum seni, diyet nasıl gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok uzun zaman olmuş, bugün tekrar yazmaya başladım. Sonuçlar yazımda:)

      Sil
  3. Dukan diyeti gercekten basarili ve motive edici..3 ay bunu duzenli surdurebildigin icin seni tebrik ediyorum..Bugun 1. gunum.. Kilo verdikce burada paylasmak istiyorum..Diyet yaparken benle ayni yolu izleyen birilerinin desteginin onemli olduguna inaniyorum..Motive edici oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basarilar diliyorum. Umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz. Sonuclarinizi merakla bekliyorum.

      Sil