11 Nisan 2012 Çarşamba

Gün 12: Bikini Olmaz Mayo Verelim


Diyette sebze yiyebileceğim günler yataktan daha mutlu kalkıyorum. Sebze günleri daha rahat geçiyor, ben de diyete karşı daha umutlu oluyorum. Kilo vermeye başladıkça hayal kurmaya da başladım. Zayıflayınca ne giyeceğime, nasıl görüneceğime dair çoğunlukla.

Bugün Nişantaşı’nda dolaşırken yeni bikini modellerine bakmak istedim. Hesaplarıma göre Temmuz olmasa da Ağustos’ta bikini giyebilirim. Kilolu insanlar da bikini giyiyorlar ve bir kısmına yakışıyor elbette ama ben kendime yakıştıramıyorum. Özellikle de kocaman göbeğim yüzünden.

Amacım bikinileri incelemek, hatta bir tane 38-40 beden almak, dolabıma koyup arada bakarak motive olmaktı. Mağazaya girip doğruca bikinilerin olduğu tarafa yürüdüm. Önce 38 bedenleri inceliyordum ki satış görevlisi yanıma gelip “Yardımcı olabilir miyim” diye sordu. “Şimdilik bakıyorum, beğenirsem yardım isterim”. dedim. “Yalnız buradakiler 38 beden, büyük bedenlerimiz şu tarafta” diye eliyle gösterdi. Ben daha bir şey diyemeden “Size mayo da güzel olur, isterseniz birlikte mayolara bakalım” dedi. Kendince kibar olmaya çalışıyor ama ben gittikçe sinirleniyordum. “Ben diyetteyim, zayıflayınca giymek için küçük beden bikini bakıyorum” desem iyice rezil olacağımdan teşekkür edip çıktım.

Mağazadan bikini alamayınca, hatta rahat rahat bakamayınca ben de girdim internete bikini modellerine baktım. Nasıl olsa internette karışan yok, bu kiloyla niye bikini modellerine bakıyorsun diyen yok. Rahat rahat baktım, inceledim. Beğendiklerimden bazılarını buraya da ekiyorum. Şimdi bu fotoğrafları basıp buzdolabımın üzerine yapıştıracağım!







12 yorum:

  1. Pembe puanlı olana bayıldımmm

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Tanıştığımıza memnun oldum.
    Hadi kolay gelsin canım.Sana da bana da.
    Başaracağına inanıyorum ben.İnşallah eksilerin müjdesini buradan paylaşırız.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de memnun oldum, güzel dileklerin çok teşekkürler. Eksildikçe paylaşacağım, kilo vermek isteyen diğer kişilere de ilham olur belki. (Kelime doğrulatmanın farkında değildim, düzelttim, onun için de teşekkürler)
      Sevgiler.

      Sil
  3. ben de diyetteyim umarım zayıflarız ikimiz de:D
    bu arada mağaza görevlilerini adamakıllı insanlardan seçseler iyi olacak, 'aa bu size çok yakıştı' demekle iyi çalışan olunmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım amacımıza ulaşırız. Benim anladığım hayatında hiç kilo almamış kişiler kiloluların halinden anlamıyorlar. Kilo almayı bir ayıp gibi görüyorlar, sanki istesek hemen verebileceğiz gibi.

      Sil
  4. Diyette olan biri olarak zayıflasam bile tek hayalim vintage mayolar. Bikiniyi de giymek isterim tabi ama hiç hayalini kurmadım :)
    Umarım o günleri görürüz ikimizde, sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Bence hayal kurmakta sakınca yok:) Neden olmasın, giyeriz tabi ki.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Sen neden rezil olacaksın arkadaşım, o tezgahtar arkadaş bilecek öğrenecek işini nasıl yapacağını. Biz salak mıyız kendi bedenimizi bilmeyeceğiz! Ben çoğu zaman kabalaşıyorum valla kusura bakmasınlar. Ayrıca sen neden bu kadar karamsarsın, ben 93 kilodan 83'e düştüm yaklaşık 50 günde Dukan ile. boyum da senle aynı 1,62. vallahi kendimi manken gibi hissediyorum :) 60kilolarda olduğum zamanları da bilsem de, mutluyum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de karamsar değilim artık, 4 kilo verdim bile:) Dukan'a devam ediyor musun?

      Sil
    2. Devam ediyorum, bırakmak yok :) seyir halindeyim. haftada 1-2 kilo arası veriyorum artık. tabi çoktan çok gidiyor. geçen sene yazın doğum yaptım. hamilelikte 40 kilo kadar aldım. sonra hemen 18 verdim ve 93 te takıldım kaldım. marttan beri devam ediyorum.

      Sil
    3. Harikasın. Senin en azından doğum gibi geçerli bir nedenin var kilo almak için.

      Sil