3 Nisan 2012 Salı

Gün 4: 42 Beden Bıraktığın Birisini 36 Beden Bulunca


Atak evresini 4. gününü Dukan’a biraz daha alışmış olarak ama hala zorlanarak geçirdim. İtiraf ediyorum karbonhidrat insanı gerçekten mutlu ediyormuş, yokluğunu çok hissediyorum. Ama ulaşacağım sonucu düşününce değer diyorum, yılmak yok.

Çeşit çeşit yöntemler ve diyetisyenler deneyip başarısız olunca, hatta verdiğim kilolaları fazlasıyla geri alınca hayatıma şişman ama mutsuz olarak devam edeceğim gerçeğine kendimi alıştırmaya çalışıyordum. Sonra bazı üst üste bazı rastlantılar oldu, sanki birileri bana zayıflamam hatta özellikle Dukan’la zayıflamam için işaretler gönderiyordu. Gün 1’de ilk işareti anlatmıştım. Lise aşkımla karşılaşmam. http://defnenindukangunlugu.blogspot.com/2012/03/gun-1-basarsz-bir-krep-denemesi-ve-eski.html Bu karşılaşmadan yarım saat sonra ikinci işaret geldi. 2,5 yıldır çalıştığım ve geçen hafta kapanan şirkette G. Hanım da Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyordu ve 1 yıl kadar önce ayrılıp başka bir şirkete geçmişti. Kanyon’da öğle yemeği sonrası hesabı ödeyip kalkmıştık ki G. Hanım’la karşılaştık. Gözlerimize inanamadık. 42 beden G. Hanım gitmiş, yerine 36 beden ve en az 10 yaş genç birisi gelmişti sanki. Benden 7-8 yaş büyük olmasına karşın benden daha genç gösteriyordu. Kısa sohbetin ardından ayrılacakken beni yavaşça kolumdan tuttu, sen kal diye işaret etti. Sonra bana Dukan diyetiyle zayıfladığını, bu diyetin bir mucize olduğunu, kesinlikle denemem gerektiğini söyledi. “O diyeti biliyorum, ben yapamam, protein ağırlıklı, bana hiç uygun değil desem de” mutlaka kitabı alıp okumamı, okuyunca aklıma yatacağını söyledikten sonra ayrıldık. Bu da benim Dukan’a başlamaya karar vermemde 2. işaret oldu. 3. ve sonuncuyu da daha sonra anlatırım. 

6 yorum:

  1. Tatlim isaretleri görmen harika! Devam etmelisin! Ben ve esim 17'er kilo verdik ve sabitleme biteli 1.5 ay oldu! Ayrica Annem 62yasinda olmasina ragmen 5 ayda 18 kilo verdi.Ve suanda 30 yil once ki kilosuna geldi. Inanirsan basarirsin

    YanıtlaSil
  2. Bunları duymak beni nasıl mutlu ediyor ve motivasyonumu arttırıyor bilemezsin. Kilo veren herkes için, tanımasam da çok mutlu oluyorum. Sizin adınıza da çok sevindim, darısı başıma.

    YanıtlaSil
  3. Ben ise 36 beden bırakılıp, 46 beden bulunan biriyim..

    Dilerim ben de size bakarak motive olurum =)

    YanıtlaSil
  4. Umarım birbirimizi motive ederiz, hep birlikte zayıflarız. Benim hikayem de sizinle aynı, 4 yılda 36 bedenden 44 bedene çıktım. Şimdi Dukan'a başlamış ve inanmış olmaktan dolayı mutlu ve umutluyum. Bu anlattığıma benzer o kadar çok hikaye duydum ki daha sonra. Biz niye olmayalım?

    YanıtlaSil
  5. defne hanım çok güzel blogun bana da beklerim:))

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim, bakıyorum blogunuza.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil